skanesport_desktop-panorama-1

FotbollMalmö FFNyheter

Hela Malmös Lag – en poddserie del 6

Hela stadens lag är en poddserie i vilken Jon Nordström pratar Malmö och Malmö FF med supportrar från hela Malmö. Idén är inspirerad av Hela stadens lag-tifot där samtliga stadsdelar presenterades i mosaik över Norra läktaren. Förhoppningen är att intervjua en person från varje stadsdel för att undersöka dennes relation till sitt kvarter, stad och förening.

Del 6. Pierre Nordberg, Lindeborg MFF´s alldeles egna SLO-Pierre gästar veckans avsnitt. Vi pratar öppenhjärtligt om stoltheten att representera MFF, balansgången mellan supporterskapet och att ha föreningen som arbetsgivare samt ohjälpsamma öststatspoliser. Detta och mycket mera i ett avsnitt vi njöt av att spela in!

Idé och journalist – Jon Nordström
Redigering – Jon Carlestam
Vinjett – Teo Hafner

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close