skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

10 semesterfrågor med Rasmus ”Spanaren” Hansson

Från Skånesportpraktikant och sedan anställd som MFF-bevakare i Florida till Twitterkändis. Hur gick det till?
– Oj, jag vet inte riktigt hur det gick till. Epitetet ”Twitterkändis” känns problematiskt. Att vara ”kändis” på Twitter är väl lite som att vara Greklands bästa bandylag. Hade Twitter i många år bara för att läsa vad andra skrev och tyckte det var en rolig och smart plattform. Efter ett tag började jag kommentera och skriva egna tweets och på den vägen är det. Men för att svara på frågan ”hur det gick till” så verkar vissa uppskatta min ton på Twitter och det är väl tur att jag uppskattas någonstans då jag är en enorm, introvert besvikelse om man skulle träffa mig på stan.

Vad var höjdpunkten under tiden på redaktionen?
– När Ole Törner kallade Oxie för ”en trailerpark utan hjul”.

Vilken var den tuffaste stunden på redaktionen?
– När Ole Törner kallade Oxie för ”en trailerpark utan hjul”.

Hur mycket skulle du säga att ditt liv präglats av att lyda order av Ole Törner och Christoffer Ekmark?
– Förvånansvärt lite skulle jag tro. Jag har börjat gilla Värnhem och Kirseberg och har planer på att i framtiden eventuellt flytta till Kirseberg vilket jag helt och hållet tror är Oles fel då han mer eller mindre tvingar en att börja uppskatta de delarna av Malmö. Christoffers inverkan på mig har lyckligtvis inte märkts av lika tydligt. Ännu, åtminstone.

Vad är det pappigaste du gjort hittills denna sommar?
– Svårt att välja ut bara en sak. Har börjat skriva sms endast i versaler. Har börjat lyssna på och uppskatta Phil Collins. Generellt skulle jag säga att jag också börjat överskatta min fysiska förmåga ganska mycket.

Behöver MFF göra fler enkla mål, eller funkar det att vara bäst och göra flest mål på andra sätt?
– Tycker att MFF behöver börja göra svårare mål.

Vilka är dina tre tjejspaningar som du är mest nöjd med att ha spanat in?
– 1. Det enda tjejer vill äta på sommaren är melon- och fetaostsallad. 2. Jag har inte träffat en enda tjej som är bra på att vissla. 3. Tjejer sover dåligt när det är fullmåne.

Om du fick 500 spänn, vad skulle vi göra en dag i Oxie? Think big.
– Vi skulle börja med frukost på Mor Idas Bageri på centrum. Efter det skulle vi gå runt hörnet till ATG-butiken för lite fika och ett snabbt spel på travet och sen avsluta med ett frikostigt varv på Nötter & Livs bredvid Coop där jag inte sett en kund gå in på 20 år.

En ny upplaga av Alex Minne är på gång. Vilket är det fulaste lag du mött där och varför var det Halsti FF?
– Utöver bryskt, fysiskt spel är Halsti FF ett lag bestående av djupt osympatiska personer.

Var är du i livet om fem år?
– Antagligen på samma plats som jag är idag – Twitter.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close