skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Örkelljungas stjärna korsbandsskadad

Örkelljunga VK:s lagkapten Alfred Brink är korsbandsskadad och missar nästa säsong.
Det tunga beskedet kom under landslagslägret inför EM-kvalet i våras

HD.se rapporterar om skadan.
– Det var svårt att förstå i början att jag inte skulle kunna spela på så länge. Rehabiliteringen tar mellan nio och tolv månader, så jag räknar inte med något spel den här säsongen, säger Alfred Brink som hållit en låg profil sedan mardrömsbeskedet.
Efter semifinalförlusten tidigare i år såg framtiden ljus ut. Nu är det istället rehab som gäller.
– Jag träffar sjukgymnasten väldigt ofta. Det är klart att det är surt att inte kunna vara med och spela. Framför allt när man tittar på andra. Samtidigt ger det mig också inspiration. Det gäller att se de positiva sakerna, säger Brink till HD.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close