skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Tredje klubben på ett år för Beatrice Persson

I januari gick den 20-åriga Alingsåsbördiga anfallaren Beatrice Persson från FC Rosengård till Vittsjö. Delvis för att få mer speltid.
Så har dock inte blivit fallet – och nu väljer hon och Vittsjö att gå skilda vägar.

Ny klubbadress för Beatrice Persson blir Bröndby IF:
– Jag har tagit beslutet att inte stanna kvar i Vittsjö GIK då jag behöver prioritera speltid före något annat. Situationen såg annorlunda ut när jag kom till klubben och när andra alternativ kom på tal under sommaren bestämde jag mig för att byta klubb, säger Persson till Vittsjös hemsida.
– Jag vill tacka alla som bidragit runt omkring laget och såklart även spelare och ledare. Det finns alltid saker som man kan utveckla men när det kommer till sammanhållning, gemenskap och respekt så är Vittsjö GIK en stor förebild. All lycka till dem i fortsättningen.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close