skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNK OlympicNyheter

Sommarprat med Totte Holmqvist i BK Olympic

Sommarprat med Totte Holmqvist i BK Olympic.

Du har en ledig dag med valfri lagkamrat. Vem tar du med dig och till vilket skånsk smultronställe åker ni till för att roa er?
– Vet att det är ett tråkigt svar men kan inte välja en. Det är en sån sjukt skön grupp av spelare vi har. Från första dagen jag kom dit har jag känt mig som en i laget. Så jag bjuder med hela laget till en hel dag på ribban. Beachfotboll, bad och grillning.

Om du vore ansvarig för grillen på nästa hemmamatch. Vad skulle du servera?
– Jag hade styrt upp ett par fina kycklingspett med lite tzatsiki.

Vilken är din favoritstrand i Skåne och varför?
– Denna sommaren kommer det bli rätt mycket poolhäng hos min vän Ziad som är snart färdig med sitt poolbygge. Men om jag måste välja en så får de bli stranden vid Båstad. Det är väldigt fint där på sommaren.

Hur varmt måste det vara i vattnet för att du ska doppa dig?
– Jag är lite av en badkruka så jag måste ha rätt så varmt vatten. Skulle nog säga minst 20 grader.

Vilken av alla mindre idrottsplatser i Skåne, bortsett från den du själv springer på, tycker du är charmigast och varför?
– Svanvallen. Eftersom de är där allting började med min fotboll. Jag gillar hur planen ligger med skogen runtom och när jag ser planen ploppar alla mina fina minnen med Maglasäte IF upp. Dessutom ligger de bara ett stenkast ifrån mig.

Vilka vinner Allsvenskan 2021?
– Malmö FF.

Vilken skånsk marknad eller stadsfest kommer du inte att missa och varför?
– Vet inte riktigt hur de blir med festivaler och liknande pga restriktionerna. Hoppas bara att folks liv kan återgå till det normala och att vi får kontroll pandemin.

När världen öppnar upp och det går att resa igen – vart kommer du att åka?
– Jag tar med min bror till San Siro och kollar på Milan.

Vilken musik lyssnar du helst på en solig sommardag?
– Blir nog Svensk rap i form av Guleed, ozzy eller Dree Low.

Fyra snabba:
Öl eller Rosèvin – Vatten
Kolgrill eller Gasolgrill – Kolgrill
Kött eller Fisk – Kött
Strandbad eller poolbad – Strandbad kan ändras om Ziad levererar denna sommaren.

Foto: Stefan Robert & Pixabay

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close