skanesport_desktop-panorama-1

Lunds VKNyheterVolleyboll

Lunds VK förstärker med Filippa Hansson

Efter ha varit utomlands i fem år, tre år i USA med LIU Brooklyn och två år i Frankrike med Levallois Sporting Club vänder landslagsmeriterade centern Filippa Hansson hem till Skåne och Lunds VK.
– Det ska bli superkul att återvända till Skåne för att bli en del av Lunds VK och fortsätta mina studier. Efter en tuff skadefylld säsong ser jag verkligen fram emot att joina tjejerna på planen och se hur långt vi kan ta oss denna säsong.

– Filippa blir en häftig förstärkning på centerpositionen till kommande säsong med sin spetskompetens i nätspelet och sin långa internationella erfarenhet. Vi hälsar Filippa varmt välkommen till Lund säger klubben i socialmedier.

Foto: Bildbyrån

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2