skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterVeberöds AIF

Förändringar i VAIF: ”Vi kommer att spela lite mer som vi gjort innan om åren”

Hallå där…Tommy Johnsen, tränare i Veberöds AIF.

Om du tittar tillbaka på vårsäsongen, positivt och negativt?
– Har man 1 poäng och 3-21 i målskillnad så är det inte mycket som är positivt så klart. Tycker ändå att vi varit bra i alla matcherna, men där vi endast gjort en bra halvlek och en mycket sämre andra halvlek, plus att vi inte har fått till vårt spel på sista tredjedelen och vårt målskytte.

Hur ser du på målsättningen och förväntningarna inför höstsäsongen?
– Vår målsättning just nu är att göra allt för att ta dem poäng som behövs för att klara oss kvar i div 3 så klart. Varje match vi kommer att spela blir ju som en VM final då alla poäng för kommer att bli så viktiga för oss. Men vi har en bra tro på detta och en grupp som kommer att göra allt för att lösa denna situation som vi hamnat i.

Hur ser spelartruppen ut? Någon förändring?
– Jonas Stridsberg har lämnat VAIF. Vi har lyft upp Jim Gustavsson från vårt eget led som kommer leda A-laget med hjälp av mig och Andreas Holmstedt. På spelarsidan har Sadik lämnat för Åkarp, Agge har åkt till USA för studier. Selmir har tyvärr en skada som gör att han inte kommer att spela mer fotboll i år. Dennis är tillbaka i Janstorp. Tillskott är Achiri Fombe Rich-Brandonri som är ny från Prespa Birlik.

Åtta seriematcher spelade och endast en poäng på kontot. Vad är din förklaring till att ni ligger sist?
– Tror att jag svarade lite på detta i frågorna innan, men vi kommer att spela lite mer som vi gjort innan om åren, och inte bjuda på så mycket i matcherna som vi gjort hittills. Jim kommer säkert att ändra lite i vårt spel som jag är övertygad om kommer att bli mycket bra. Fotboll är en självförtroende sport och liggare man där vi gör så har man inte den turen som man behöver, utan får enkla mål i baken och misstag som man kanske inte hade gjort annars.

På lördag har ni hemmamatch och tar emot Malmö City FC. Vad vet du om dessa sedan tidigare?
– Ett lag som vi mött några gånger innan. De spelar en bra fotboll, där man vill använda sina kanter mycket i sitt spel, Ett lag som är bra på fasta situationer som vi verkligen måste se upp med.

Vilken matchbild tror du att vi får se inledningsvis av er?
– Det får veckans träningar utgöra då vi jobbar med förberedelserna för fullt just nu. Men där vi ligger så måste vi så klart gå fram och ta tag i taktpinnen och göra det som behövs för 3 poäng. Vi får väl se på lördag hur det blir.

Hur är status i truppen?
– Just nu har vi inga skador i truppen, så alla är tillgängliga för spel.

Ge oss slutresultatet för denna matchen?
– Bryr mig inte om siffror, bara vi står som segrare när domaren blåser av matchen.

Foto: Privat

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close