skanesport_desktop-panorama-1

FotbollMalmö FFNyheter

Hela Malmös Lag – Staffan Holgersson, Limhamn

Hela stadens lag är en poddserie i vilken Jon Nordström pratar Malmö och Malmö FF med supportrar från hela Malmö. Idén är inspirerad av Hela stadens lag-tifot där samtliga stadsdelar presenterades i mosaik över Norra läktaren. Förhoppningen är att intervjua en person från varje stadsdel för att undersöka dennes relation till sitt kvarter, stad och förening.

Del 12, Staffan Holgersson, Limhamn. Den mytiske mannen bakom Supras Malmö träder in i strålkastarljuset och berättar om allt mellan starten på Nobeltorget 2003, skillnaden på engelsk och sydeuropeisk läktarkultur och kärleken till en stad som vi tenderar att måla med alltför mörka penseldrag.

Idé och journalist – Jon Nordström
Redigering – Jon Carlestam
Vinjett – Teo Hafner

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close