skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFotbollNyheterSvedala IF

Bildspecial: Svedala IF – BK Skansen

I helgen var det match på Svedalagården mellan Svedala IF och bortalaget BK Skansen. Resultatet i matchen skrevs till 2-2.

Målskyttar i Svedala: Marcus Nished och Patrik Karlsson
Målskyttar i Skansen: Emil Karlsson och Gustav Lindquist.

Christopher, tränare i Svedala:
– Matchen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss och vi ger bort poängen idag. Med en man mer så ska vi kunna hålla undan och inte bjuda på så många chanser som vi gör samtidigt som vi borde stängt matchen långt tidigare. Men det tar jag på mig. Tydligare instruktioner från min sida i ett läge där vi leder så tror jag 3 poäng hade varit hemma. Men detta speglar oss en hel del under säsongen också. Rädslan att förlora är större än viljan att vinna och det behöver vi vända på. Vårat lag är alldeles för bra för att ligga i ingenmansland rent tabellmässigt och vi får helt enkelt köra på den gamla klyschan att bryta ihop och komma igen.

Jonas, tränare BK Skansen:
– Idag lämnar vi Svedala med lite blandade känslor. Vi får en mardrömsstart och släpper in mål efter 2 minuter och efter ett eget misstag. Kvitterar till 1-1 efter mål av Emil Karlsson efter ca 20 minuten. Då tycker jag det är en jämn match. Kommer på nytt i underläge efter 65 minuter då vi är alldeles för passiva efter en hörna. Därefter får vi ett rött kort efter 70 minuter. Trots en man kort så lyckas vi kvittera genom Gustav Lindquist. Starkt att komma tillbaka efter att varit i underläge två gånger men jag tycker helt klart vi borde kunnat vinna denna matchen idag om vi gjort mål på våra chanser!

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close