skanesport_desktop-panorama-1

FotbollMalmö FFNyheter

Hela Malmös Lag – Jens Calling, Husie

Hela stadens lag är en poddserie i vilken Jon Nordström pratar Malmö och Malmö FF med supportrar från hela Malmö. Idén är inspirerad av Hela stadens lag-tifot där samtliga stadsdelar presenterades i mosaik över Norra läktaren. Förhoppningen är att intervjua en person från varje stadsdel för att undersöka dennes relation till sitt kvarter, stad och förening.

Del 13. Jens Calling, Husie. Jens är den före detta talangen som tog steget upp på läktaren. Som en del av den berömda 81:årgången ( + Rosenberg) berättar han om tiden i laget, vem som var absolut bäst och mycket, mycket mer.

Idé och journalist – Jon Nordström
Redigering – Jon Carlestam
Vinjett – Teo Hafner

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close