skanesport_desktop-panorama-1

NyheterPadel

”Det kommer att bjudas på fantastisk padel i Malmö Arena”

Swedish Padel Open agerar omgående efter beskedet om att publikrestriktionerna hävs 29 september. Arrangören bakom Malmös WPT-tävling i november räknar med att kunna släppa totalt 30 000 biljetter.

Folkhälsomyndighetens och Regeringen berättade i går att restriktionerna mot allmänna sammankomster under coronapandemin tas bort helt om tre veckor. Detta innebär att Areco Malmö Padel Open kan genomföras med fulla läktare i Malmö Arena 10–14 november.

— Det kommer att bjudas på fantastisk padel i Malmö Arena med världseliten på plats både på dam och herrsidan. Från första dagen, alltså onsdagen 10 november kommer arenan att koka med spel på två banor inledningsvis. Så vill man se mycket matcher och padel ska man säkra upp biljetter under onsdagen och torsdagen då absolut flest matcher spelas, säger Nicklas Persson, ordförande för Swedish Padel Open.

De återstående biljetterna kommer att släppas under onsdagen och torsdagen till de som anmält sig till förköp i enlighet med det löftet som lämnades efter det första biljettsläppet. På fredag öppnas biljettförsäljningen för alla. Klockslag är i skrivande stund inte fastställt.

Arrangören beräknar att totalt kunna släppa strax över 30.000 biljetter under hela veckan (onsdag–söndag) och räknar med lapp på luckan.

— På företags- och partnersidan har vi ett stort antal högintressanta företag och utställare som kommer att medverka på eventet i november så vill man som företag delta i eventet med kunder och personal samt exponeras analogt och digitalt så bör man ta kontakt med vår organisation så man kan erhålla det upplägg som passar för ens verksamhet, fortsätter Nicklas Persson.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close