skanesport_desktop-panorama-1

FotbollMalmö FFNyheter

Hela Malmös Lag – Ebbe Gertten, Sofielund

Hela stadens lag är en poddserie i vilken Jon Nordström pratar Malmö och Malmö FF med supportrar från hela Malmö. Idén är inspirerad av Hela stadens lag-tifot där samtliga stadsdelar presenterades i mosaik över Norra läktaren. Förhoppningen är att intervjua en person från varje stadsdel för att undersöka dennes relation till sitt kvarter, stad och förening.

Del 14. Ebbe Gertten, Sofielund. Malmöläktarens pensionerade trumslagare berättar om hur det var att födas in i en MFF-familj, lojaliteten till laget och ingredienserna som gör MFFs läktare helt unik.

Idé och journalist – Jon Nordström
Redigering – Jon Carlestam
Vinjett – Teo Hafner

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close