skanesport_desktop-panorama-1

IshockeyNyheter

Percy Nilsson säljer Malmö Arena

Percy Nilsson säljer Malmö arena. Fastighetsföretaget Doxa med kända styrelseordföranden Greg Dingizian är köparen. Prislappen är 1,9 miljarder kronor.
– Tiden var mogen nu för honom säger Greg Dingizian till Kvp.

Fastigheterna som innefattar Malmö arena går under namnet ”kvarteret Malmö arena” och har en totalyta på 77 000 kvadratmeter med årliga hyresintäkter på runt 110 miljoner kronor. Tillträde beräknas ske senast februari 2022.

Greg Dingizian är styrelseordförande och stor aktieägare i Doxa.

– Jag och Percy Nilsson har haft en relation sedan 40 år tillbaka. Diskussionerna blev positiva och de ger Percy en möjlighet att äta kakan och ha den kvar. Den kommer göra honom till stor aktieägare i köpande bolaget, säger han. Han har sin ålder nu. Det kändes som en klassisk winwin lösning kommenterar Greg till Kvp.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close