skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFotbollHörby FFNyheter

Bildspecial: Höörs IS – Hörby FF

Derbymatch spelades på Färs & Frosta arena på fredagskvällen. Höörs IS tog emot grannlaget, Hörby FF. Publiken på 250 st fick se en match som innehöll det mesta.

Resultat: 1-1 (0-1)

Målskytt HIS: Alexander Wilson
Målskytt i HFF: Självmål

Tränare Fisnik i HFF:
-Typiskt derbymatch, tajt och få målchanser. Höörs IS börjar bäst och tar ledningen i första halvlek på en hörna. Vi kommer inte rätt i första halvlek, får inte igång något spel. I andra halvlek tycker jag vi tar över matchen mer och mer. Vi gör 1-1 och har möjlighet till fler mål men dom kämpade bra och höll tätt. Hade ett ganska ungt lag till denna matchen. Fyra stycken 17 åringar fick starta så jag är ganska nöjd med 1-1. Det är inte lätt och ta poäng borta mot Höör. Bäst i Hörby för dagen var Axel Fallhammar och målvakten Tim.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close