skanesport_desktop-panorama-1

FotbollLandskrona BoISNyheter

BoIS förlänger med Camil Jebara

Landskrona BoIS har förlängt avtalet med Camil Jebara. Avtalet sträcker sig till siste december 2024.
– En bra kille och en spelare med stor potential. Han har redan varit med oss en hel del och han är varse om att bara han kan påverka sin framtid säger Billy Magnusson.

– Väldigt roligt med ytterligare en spelare från U-verksamheten som nu tar steget upp till A-laget. Camil har visat framfötterna under lång tid men genom spelet i U21 har han verkligen tagit sitt spel till nya nivåer. Han är redo för nästa nivå och därför förtjänt av möjligheten säger Tobias Celedon sportchef ungdom till klubbens hemsida.

– Camil har jättefina spetsegenskaper, bland annat hans teknik och snabbhet. Han har förbättrat sitt felvända spel under säsongen och är mycket bättre på att värdera både när han ska vända upp och när han ska låsa boll, spela vidare och sedan ta ny position säger Billy Magnusson

Foto: Bildbyrån

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2