skanesport_desktop-panorama-1

FC TrelleborgFotbollNyheter

FC Trelleborg förlänger med tränaren

FC Trelleborg har förlängt med sin huvudtränare Chimezie ”OJ” Ojiego. Det nya avtalet gäller även för säsongen 2022.

– Det är med tacksamhet och stolthet vi kan konstatera att ”OJ” finner vår förening intressant att ytterligare utveckla sina ambitioner som tränare. Han är mycket populär bland såväl våra egna spelare som övriga av våra tränare i vår seniorverksamhet. ”OJ”s förmåga att entusiasmera, motivera och utveckla fotbollskunskaperna hos framförallt våra unga A-lagsspelare är ovärderligt. I sin roll just nu som spelande tränare är han alltid ett föredöme på plan där han på ett positivt sätt ständigt manar på lagkamraterna säger klubben på sin hemsida.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close