skanesport_desktop-panorama-1

FotbollMalmö FFNyheter

Hela Malmös Lag – Mohammed, Sibbarp

Hela stadens lag är en poddserie i vilken Jon Nordström pratar Malmö och Malmö FF med supportrar från hela Malmö. Idén är inspirerad av Hela stadens lag-tifot där samtliga stadsdelar presenterades i mosaik över Norra läktaren. Förhoppningen är att intervjua en person från varje stadsdel för att undersöka dennes relation till sitt kvarter, stad och förening.

Del 15. Den nyblivne Malmöbon Mohammed, Sibbarp. Pratar om fotboll i Aleppo/Syrien före och under diktaturen. Hur läktarkulturen skiljer sig åt och vad MFF betyder för honom. Ett speciellt avsnitt med en speciell människa.

Idé och journalist – Jon Nordström
Redigering – Jon Carlestam
Vinjett – Teo Hafner

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close