skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Trelleborgs FF dam förstärker

Trelleborgs FF har kontrakterat den 20-årige försvararen Molly Froste. Hon kommer närmast från Enskede IK i division 1 Södra Svealand.
– I Molly får vi en skicklig försvarsspelare som kan spela både centralt och på kanten. Det är en ambitiös och bra skolad fotbollsspelare som är tuff i duellspelet men samtidigt har bra fötter säger Johan Bauer sportslig koordinator i TFF.

– Jag har precis flyttat ner till Skåne från Stockholm och jag ser fram emot att representera en stor klubb som Trelleborgs FF. Klubben har ambitioner att spela högre upp i seriesystemet och det ska bli spännande att få vara med i gänget som verkar vara väl sammansvetsat och ha kul ihop säger Molly Froste till klubbens hemsida.

Foto: TFF

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close