skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTorns IF

”Framförallt måste hela truppen och alla gå samman och inse vilket jobb som krävs för att vi tillsammans ska lösa situationen vi satt oss i”

Hallå där…Niklas Nilsson i Torns IF som blev målskytt i senaste matchen mot Österlen FF.

Förra helgen var det Skånederby då ni mötte Österlens FF på hemmaplan. Ni tog ledningen genom ditt mål. Dock kvitterade Österlen FF bara några minuter senare. När slutsignalen ljöd så stod bortalaget som segrare med 2-1. Berätta om matchen.
– Vi börjar matchen bra och är det bättre laget under större delen av första halvlek, tyvärr skapar vi dock för få målchanser trots övertaget. I andra halvlek tar Österlen över, vi slarvar mycket med boll samt blir för låga och då blir vi straffade tillslut.

Är du nöjd med din egen insats?
– Det är svårt att vara nöjd när man förlorar en match.

Hur är den personliga formen just nu?
– Jag har varit skadad och sjuk en del sedan sommaruppehållet, så formen har varit bättre. Men den är på väg åt rätt håll igen

Vilken position trivs du bäst i?
– Trivs som mittback, även om tiden som anfallare också var bra.

Dina styrkor och svagheter?
– Framförallt har jag byggt rutin genom åren som är en styrka på olika plan känner jag. Några svagheter vore dumt att avslöja.

Ni ligger under det förargliga kvalstrecket i serietabellen. Vad är förklaringen att ni inte återfinns högre upp?
– Det finns nog flera olika orsaker till varför vi ligger där vi gör och vi jobbar på att hitta rätt väg för att säkra kontraktet till nästa år.

Vad behöver ni förbättra?
– Framförallt måste hela truppen och alla gå samman och inse vilket jobb som krävs för att vi tillsammans ska lösa situationen vi satt oss i. Efter det kan man börja prata om spelsätt, formationer och det mer fotbollsmässiga

Imorgon är det bortamatch mot Assyriska IK som ligger två placeringar uppi i tabellen. Vad vet du om Assyriska IK sedan tidigare?
– Inte jättemycket. Dom är i en liknande situation som oss men inte mycket mer än så. Vi kommer få en genomgång av motståndarna i vanlig ordning inför matchen.

Hur har ni laddat upp inför matchen?
– Vi har tränat på som vanligt i veckan.

Vilken matchbild kan vi förvänta oss?
– Att vi styr det som händer på planen. Och att vi får utdelning tidigt så vi kan utnyttja övertaget under matchen.

Hur slutar matchen?
– Jag tror att Ludde och Adam känner att dom måste göra mål nu för att inte halka efter i den interna mittbacksligan. Dom gör ett mål var och vi vinner med 2-0.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close