skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFotbollNyheter

Bildspecial: Tollarps IF – Svensköps IF

Tollarps IF tog emot gästande laget, Svensköps IF i söndagens derbymatch. Resultat skrevs till 3-0 (0-0)

TIF målskyttar: Isac Widerström, Samuel Johanneson och Kouame Evrard Beda.

Tränare Tim Husaj i Tollarp:
– Vi började matchen piggt i 15-20 minuter där vi rullade boll men utan att skapa dem riktigt heta lägen. Efter 20 minuter blev vi bekväma. Vi slutar ta löpmeter och gör det lätt för motståndarna halvleken ut.
I andra halvlek gör vi några byten och tar över matchen rejält. Därav dröjer det inte länge innan vi tar ledningen på ett fint spel hela vägen från backlinjen ända upp i anfallet med Isac som avslutare. Vi fortsätter trumma på och det dröjer inte länge till innan vi gör 2-0 där Samuel sätter straffen hur säkert som helst helt. I 86:e minuten gör vi 3:an och stänger butiken för dagen. Förutom att vi fick en axelskada på Isac W så var allt frid å fröjd. Tre nya poäng och en ny nolla, mer än så ska vi inte begära

Tränare Mirsad Dacic i Svensköp:
– Vi mötte ett bra lag på bortaplan där vi stod väldigt bra och organiserat i vårt försvarsspel. I andra halvlek får tyvärr Tollarp ett tidigt mål. Hade en bra chans att göra 1-1. Men tyvärr gör vi inte det och därefter hade Tollarp övertaget. Tycker att grabbarna gjorde ett bra jobb trots att vi saknade några viktiga spelare och vi fick byta positioner på några. Dom vinner välförtjänt då de spelade bättre i andra halvlek.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close