skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFotbollNyheter

Bildspecial: Önneköps IF – Åsums BK

Match på Björkvallen idag där hemmalaget, Önneköps IF tog emot Åsums BK.

Resultat: 4-0

Tränare Jesper Stenlundh i ÖIF:
-Återigen en viktig match för att hänga med i toppen. Som vanligt var planen i perfekt skick och det borde gynna oss. De första 20 minuterna var som vi ville. Vi fick utdelning för vår höga press och efter fint förarbete av Andy Mårtensson kunde Patrik Ingvarsson göra ett noll. Patrik som vuxit fram till en av våra viktigaste spelare gjorde igen ett viktigt mål. Tyvärr byggde vi inte vidare på vår fina start utan Åsum tog över och vi ska vara nöjda att det var ett noll i paus.

I paus försökte vi rätta till det som inte fungerade i slutet av första halvlek. Det gav dock inte resultat. Åsum var betydligt närmare att kvittera än att vi skulle göra två noll. Mitt i Åsums press lyckades vi vinna bollen högt och en snabb kontring slutade med att vår måltjuv Johan Andersson gjorde två noll.

I och med målet gick luften ur Åsum och vi kunde göra två mål till. Åsum överraskade oss idag, men jag är nöjd med mitt lag. Inför matchen saknade vi många spelare och både Sebastian Nilsson som Eric Sjeren gjorde säsongsdebut. Utifrån förutsättningarna och att Åsum verkligen satte oss på prov är jag nöjd att vi lyckades bärga tre poäng.

Tränaren Robert Barsoum i Åsum:
-Tycker vi står upp bra mot ett välorganiserat och duktigt Önneköp i 60 minuter. Sedan blir vi trötta och tappar lite men vi kämpar på bra i 90 minuter. Tycker att våra unga spelare börjar växa mer och mer för varje match.
Vi hade ett par bra lägen där vi hade kunnat göra mål på. Kanske hade det ändrat matchbilden men Önneköp var bra och det ska vi inte ta ifrån dem.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close