skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

AURA satsar på ny hemmaseger

Idag är det hemmamatch för AURA som får Täby på besök i tredje matchen i Badmintonligan.

Efter övertygande seger i hemmapremiären mot Umeå samt knapp förlust på bortaplan mot Trollhättan är det dags för ny match, för motståndet på hemmaplan står Täby. Täby har inlett säsongen med två knappa förluster, mot Halmstad (2-4) respektive Fyrisfjädern (2-4).

Efter Golden Set förlusten mot Trollhättan senast har laget haft en fin träningsperiod inför den tävlingsperiod som nu väntar för spelarna. Vid mötena med Täby de två senaste säsongerna har hemmaplan varit avgörande,
hemmaseger varje gång. Så med publiken i ryggen satsar AURA på ytterligare en hemmaseger.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close