skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Tre Fair Play-spelare svenska mästare

JSM Race 2021 är färdigspelat och Fair Play-spelarna som deltog gjorde riktigt bra resultat. Tilde Jagare tog guld i flickdubbel 18 tillsammans med Emma Persson, Båstad TS, och kom tvåa i flicksingel 18. Tilde och Emma spelade säkert i dubbelfinalen och besegrade Alice Klinteby, ATL/Louise Wikander, Helsingborgs TK, med 7-5, 6-1.

Singelfinalen mot Louise Wikander gick till tre set och Fair Play-spelaren förlorade den tuffa drabbningen med 3-6, 7-6, 4-6. Tilda Larsson och Sture Thott spelade också hem guld i dubbel i Båstad. Tilda och Bella Bergkvist Larsson, Nya Åmåls Tennisklubb, vann flickdubbel 16 efter finalseger mot June Björk, Trollbäckens TK/Emma Lindh, Skanör-Falsterbo TK. Finalen blev en rysare och Tilda/Bella vann med 10-8 i matchtiebreak.

JSM-guld tog också Sture och dubbelpartnern Wille Sjödell, Jönköpings TK, i pojkdubbel 14. I finalen besegrades William Carnefeldt Lindh, TSK Malmen/Jesper Ekoff, USIF, med 6-4, 6-3. Edit Cosmo, Thea Jagare och Filippa Larsson nådde semifinal i sina dubbelklasser.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close