skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTorns IF

Harletun i Torns IF: ”Det mest positiva är väl tränarbytet vi fått i klubben – laget har fått en nytändning”

Hallå där…Kevin Harletun i Torns IF som imorgon möter tabelltvåan FC Trollhättan på bortaplan.

Ni kämpar i nedre delen i tabellen. Vad är det som gjort att ni hamnat här?
– Ja, svårt att säga varför vi är i botten i serien men det enklaste svaret är ju att vi har tagit för lite poäng. Har inte vunnit de matcher vi behövt vinna helt enkelt. Sen kan jag även påtala att vi haft en hel del skador under första halvan av säsongen som kan vara en faktor till att vi inte tagit alla poäng vi behövt.

Finns det något som har varit positivt under säsongen?
– Det mest positiva är väl tränarbytet vi fått i klubben. Laget har fått en nytändning, vi spelare har en annan slags energi och engagemang på både träningar och matcher samt att vi tagit fyra poäng på två matcher med Kalle som tränare.

Senaste matchen mötte ni Vänersborgs IF som slutade 1-1. Din kommentar?
– Matchen senast fick vi med oss en poäng, men vi alla i laget var rätt så överens om att vi förlorade två poäng. Vi var det spelförande laget och vi hade klart flest målchanser att kunna sätta dit och för att avgöra matchen. Väldigt besvikna över resultatet, vi förtjänade mer.

På söndag har ni en tuff bortamatch mot tabelltvåan, FC Trollhättan. Vilka tankar har du inför denna?
– Matchen på söndag blir en viktigt match, både för Trollhättan som kämpar för vinna serien samt för oss som kämpar för att hålla sig kvar i div 1. Vi går in med samma tankesätt varje match, det är ju att ta 3 poäng. Som det krävs i alla andra matcher så gäller det att vi följer vår matchplan och gör vad vi behöver göra för att vinna. Hoppas och tror på vinst, 1-2, vi avgör i 87:e minuten på straff.

Status i truppen?
– Ted är väl den spelaren som är fortsatt skadad för tillfället och kommer förmodligen inte medverka i matchen.

Du har nätat fem gånger i år. Blir det fler mål framöver och kanske redan i helgen?
– Jag hoppas och tror på fler mål framöver för min egna del. Självklart är det alltid kul att få avgöra matcher. Men huvudsaken är att vi vinner fotbollsmatcher.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close