skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFotbollNyheter

Bildspecial: Trollenäs IF – FC Helsingkrona

Match i helgen på Trollevallen utanför Eslöv. Hemmalaget och serieledarna Trollenäs IF, tog emot gästande laget, FC Helsingkrona.

Resultat: 2-0 (2-0)
Målskytt: Självmål och Wissam Wehbe.

Tränare Wissam i Trollenäs IF:
– Vi vinner matchen med 2-0 mot jumbon FC Helsinkrona, men gör ingen bra match alls. Kommer inte upp i nivå. Men alla matcher ska vinnas och ibland blir det inte skönlir, men 3 poäng är alltid 3 poäng. Har en del spelare borta. Exempelvis Mohammed Atta baksidan i veckan, Omar Eltahan är knäskadad med oklar diagnos i nuläget och Farouk El Tahhan sjuk. De spelare som kommer in gör det bra och krigar på vilket är enormt roligt då jag som coach har ett angenämt problem med den stora trupp jag har. Nu siktar vi på nästa match mot Harlösa och hopps göra spelmässigt en bättre match och ta med oss 3 poäng hem. Som coach gläds jag med spelarnas framgång just nu.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close