skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Testspelare från division två provspelar med BoIS

Under onsdagens U21-match visade Ousmane Diawara och Gustav Lindgren från Karlbergs BK upp sig.
Division två-laget Karlberg är på jakt efter en plats i Ettan Norra och de båda nämnda spelarna har gjort 17 respektive 18 mål denna säsong.
– De är bubblare, vi chansar och ser om vi hittar ett fynd. De har gjort det jättebra i division 2 och deras lag spelar ganska likt oss. De är på en del klubbars radar i norra delen av Sverige, säger BoIS akademichef Tobias Celedon till Helsingborgs Dagblad.
– Gustav är Djursholmskille, det är ordning och reda. ”Oussi” började spela organiserad fotboll när han var femton, han har gått den långa vägen på ett helt annat sätt. Gustav vann P16-SM med Djursholm och är mer välskolad, säger Tobias Celedon.

Billy Magnusson har gjorts sin läxa och anaylyserat ”Videostockholmarna”.-
– Av det vi har sett finns intressanta egenskaper. Sen ska man sätta in att de spelar i division 2 och att vi i dagsläget pratar superettan. Det känns bra att träffa dem utifrån personligheter, men även att se dem live i vårt sätt att spela. Då brukar man få mer kött på benen, säger Magnusson till HD.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close