skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFotbollNyheterTorns IF

Bildspecial: Torns IF – Ljungskile SK

Torns IF hade hemmamatch i helgen när gästande laget Ljungskile besökte Tornvallen i Stångby.

Matchen i Ettan södra slutade 1-1 (0-1)

Tränare Kalle i Torn:
– Jag tycker att vi är det bättre laget över 90 minuter. Har problem i första halvlek med Ljungskiles uppspelsfas men efter att ha ändrat formation i halvlek så tyckte jag vi fick grepp om det i andra halvlek. Efter en jämn första halvlek så tycker jag vi gör en jättebra andra där vi styr och ställer under 45 minuter. Om vi inte fått till ett oavgjort resultat hade det varit otroligt tungt. 17 hörnor talat sitt tydliga språk. Om inte annat så har vi varit ett flertal gånger vid Ljungskiles mål.

Fyra matcher och mål insläppta i de andra halvlekarna med underläge i alla matcherna visar på styrka. Jag vill fortsatt se hög energi både på träning och match sedan har vi saker vi måste rätta till och förstärka.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close