skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

IFK Hässleholm hakar på i toppen efter seger mot Kristianstad FC

Olympic må leda serien med god marginal.
Men IFK Hässleholm ämnar ge Malmölaget en fight om seriesegern och en direktplats till Ettan Södra.

Det finns en särskild prestige mellan Hässleholm och Kristianstad. Bäst i 0451-land just nu är IFK Hässleholm, som i allra högsta grad är med och utmanar i toppen av den division två-serie där Hässleholms IF också skuggar. Kristianstad FC har kravlat sig ifrån den akuta bottenstriden.

På Kristianstads plastmatta var det gästerna som inledde starkast. Redan efter drygt två minuter hade Victor Holmberg gett Hässleholm ledningen. Efter ett långt ”inkastinlägg” rensades bollen ut och Holmberg drog till från drygt 20 meter, vackert intill bortre stolpen.

Amel Crnalic stack kniven i KFC tidigt i den andra halvleken. IFK Hässleholm rullade runt vackert på högerkanten och när KFC-försvarna var tillräckligt yra avslutade Crnalic kliniskt från straffområdeslinjen centralt.
Som om inte förlusten var tung nog. med kvarten kvar drog Kasper Månsson på sig direktrött och missar således nästa uppgift: Hässleholms IF.

För IFK Hässleholm väntar sexpoängsmatchernas sexpoängmatch i nästa omgång.
Olympic på hemmaplan.
Mamma Mia…

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close