skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Strålande säsongsinledning för H65:s herrar

Efter ett omtag med herrlaget i H65 Höör har en nysatsning gjorts i division fyra, med den nygamle tränaren Martin Bengtsson.
Två matcher har resulterat i två segrar.

Den smått imponerande segern hemma mot Tollarp (31-23) följdes upp med en ny triumf mot Tomelilla (som i sin senaste match besegrade HK Björnen borta, synnerligen meriterande). I Sporthallen i Höör vann H65 med 36-22 (17-11).
– Förra matchen mot Tollarp blev en kraftig urladdning och det har varit tuff mentalt att ladda om till kvällens match mot Tonelilla… men vi lyckades och trots att vi saknar en del spelare idag så tror killarna på vår spelidé och driver på och kämpar som ett lag, säger coach Bengtsson.
Vad gör att ni vinner?
– Vårt stabila försvarsspel gör att vi vinner idag plus att vi fick igång vårt kontringsspel i andra halvlek.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close