skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheter

Tim Husaj i serieledarna Tollarps IF: ”Ingenting är avgjort än, vi har några tuffa matcher framför oss”

Hallå där…Tim Husaj, tränare i serieledarna Tollarps IF som på lördag har seriefinal mot Önneköps IF på hemmaplan.

Ni har en poäng tillgodo på tabelltvåan Önneköps IF. Dock har ni en match mindre spelad. Det ser onekligen bra ut för er att avancera? Vad är segerreceptet? 
– Ingenting är avgjort än, vi har några tuffa matcher framför oss. Men vi ska inte sticka i understol med att det ser bra ut. Segerreceptet är att vi bestämde oss tidigt för att gå ut och kriga för varandra, på träning och varje match. Därefter kavlade vi upp ärmarna och defacto gjorde det också. Har visat att vi både kan kriga till oss segrar samtidigt kan vi spela en attraktiv fotboll, vilket har också varit en av målsättningarna. Det är ett fantastiskt gäng som jag och min tränarkollega Berat Gjyrevci förfogar över. Är verkligen stolta över sättet man tar sig an träningar och matcher.

Var detta er målsättning innan säsongsstart?
– Målsättningen har hela tiden varit att vara med i toppen. Vi tränare har också räknat med att vi ska tillhöra toppen. Sagt med all respekt för de andra lagen.

Vilken spelare har imponerat mest på dig?
– Vet inte om jag kan säga imponerat när jag visste vad detta laget kan, när man verkligen vill. Hela laget har knutit sig samman och jobbat mot samma mål. Men sättet hur de lite äldre har tagit hand om de yngre. Det är imponerande.

Till helgen är det seriefinal mellan er och Önneköps IF. Vad vet du om dessa sedan tidigare?
– Önneköp är ett välspelande lag och tuffa att möta, men det är vi också. Vi laddar med bra träningar under veckan. Kör vår vanliga rutin med bra snack innan och en bra uppvärmning. Därefter är det bara att tuta och köra. Kommer att krävas fortsatt hårt jobb för varandra.

Status i laget?
– Det vet vi på fredagskvällen i och med att det är lite konstiga tider fortfarande.

Avslutningsvis, var hittar vi er i tabellen när summeringen görs i efter sista omgången?
– Förhoppningsvis kan vi fortsätta rida på denna vågen och därmed fortsätta vara i toppen.

Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close