skanesport_desktop-panorama-1

HandbollNyheterYstads IF

Hampus Karlsson förlänger med Ystads IF till 2025

Högerkantaren Hampus Karlsson förlänger sitt kontrakt med Ystads IF och blir klubben trogen i minst tre år till efter innevarande säsong. Hampus kom till YIF:s handbollsakademi från Lödde Vikings 2017.
– Jag kom till YIF redan när jag skulle börja handbollsgymnasiet och det känns verkligen jättekul att få fortsatt förtroende från klubben.

– Hampus är en förebild för alla klubbens ungdomar. Han har lugnt och metodiskt tagit sig från akademin till herrlaget via junior- och U-lag. Hans sätt att inte stressa sig genom stegen har varit avgörande för att han nu kunnat ta en plats i klubbens herrlag. En plats där han kommer att fortsätta sin utveckling i ytterligare minst tre år säger Oscar Carlen till klubbens hemsida.

– Redan från början har jag trivts väldigt bra i Ystad, både med staden och i klubben med allt vad det innebär. Jag är nöjd med den utveckling jag har haft under åren jag har varit här och ser därför ingen anledning att röra på mig. Jag ser väldigt mycket fram emot fler utvecklande och givande år i den vita tröjan.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close