skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Frukostsamtal i Malmö Idrottsakademis regi – Axnér och Seger bland deltagarna

Malmö idrottsakademi bjuder tillsammans med RF-SISU Skåne och Malmö universitet in till spännande frukostsamtal där vi träffar färgstarka profiler och diskuterar ämnen som rör elitidrott. Inspirerande, lärorikt och kul för både idrottsaktiva, ledare och alla andra som är intresserade av sport och ledarskap.

Schemat för hösten lyder:

11/11 Tomas Axnér
Tomas Axnér började sin idrottskarriär sent men blev en stor profil både vid sidan av och på handbollsplanen. Idag är han damernas förbundskapten men har tidigare tränat herrar. Vilka likheter och skillader finns mellan att träna tjejer och killar? Och hur når man som idrottare, ledare eller idrott genom mediabruset?

18/11 Caroline Seger
Caroline Seger är en av världens största genom alla tider i sin idrott. Hur ser resan ut från junior till senior och från hemmaplan till ett internationellt proffsliv? Vad krävs för att ha en lång och hållbar elitkarriär? Och hur arbetar hon med sitt ledarskap i egenskap av kapten i såväl klubblag som landslag?

25/11 Svenska idrottsledare på världsarenan
Centrum för idrottsforskning (CIF) har på uppdrag av regeringen studerat svenska idrottsledares villkor, erfarenheter och möjlighet till inflytande i internationella idrottsförbund. Med Karolina Bergmark, projektledare på CIF, Caroline Jönsson, Sport Pro Sverige, och Johan R Norberg, professor Malmö universitet.

Anmälan är gratis och görs här.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close