skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheter

Alexander Fridlund lämnar FC Hessleholm för KDFF

FC Hessleholms tränare Alexander Fridlund lämnar klubben efter säsongen och blir assisterande för allsvenska KDFF.
– När ett av Sverige absolut bästa lag som samtidigt är en förening som ligger en nära hjärtat vill att vi ska samarbeta så är det omöjligt att inte tacka ja till den chansen.

KDFF kommer under nästa år få in ett nytt ansikte och nya infallsvinklar i ledarstaben. Som ny assisterande tränare har klubben kontrakterat Alexander Fridlund som i år tränat FC Hessleholms damlag. För KDFF är Alexander ingen ny bekanstskap då han för några år sedan var ansvarig för vårt F19-lag.

– När ett av Sverige absolut bästa lag som samtidigt är en förening som ligger en nära hjärtat vill att vi ska samarbeta så är det omöjligt att inte tacka ja till den chansen. Jag drivs av att vinna fotbollsmatcher och utvecklas tillsammans med andra människor och här finns de möjligheterna jag känner för. 2022 ska bli ett magiskt fotbollsår – något vi ska arbeta hårt tillsammans för, säger Alexander Fridlund till kdff.nu.

– För KDFFs del är detta en bra och logisk rekrytering. Bra då vi i Alexander får en tränare med driv och kompetens och samtidigt en person vi ser en framtid i. Logisk utifrån att vi försöker jobba lokalt och ge individer med driv en möjlighet att utvecklas hos oss – båda på och utanför planen säger KDFFs sportchef Lovisa Ström till klubbens hemsida.

Foto: Privat

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close