skanesport_desktop-panorama-1

Ariana FCBildspecialFotbollLödde IFNyheter

Bildspecial: Ariana FC – IF Lödde

Toppmötet i Div 3 Södra spelades på Limhamns IP i helgen. Serieledarna Ariana FC tog emot tabelltvåan, IF Lödde. Detta var matchen alla supportar i AFC väntat på. Storpublik, skönsång och härlig stämning. I halvtid stod det fortfarande 0-0. I minut 59 åker en Löddespelare på en utvisning och Ariana får en straff som Noor Zadran sätter. Trots en del chanser från bägge lagen blir slutresultatet 1-0.

Resultat: 1-0 (0-0)
Målskytt: Noor Zadran

Tränare Jimmie Andersson i Lödde:
-Vi förlorar mot ett bättre lag. Ariana förtjänar segern. Kommer inte upp i vår högsta nivå och bjuder på deras straffmål. Trots det och med en man mindre i 30 minuter ger vi aldrig upp och har ett gyllene läge att kvittera i slutet.

Tränare Tommy Ringblom i AFC:
– Vår plan var att neutralisera deras långa bollar och vara mycket folk runt bollen för att vinna andrabollarna. Jag tycker att vi lyckas med detta och har bra kontroll i princip genom hela matchen, bortsett från några slumpsituationer. Vi skapade en hel del farliga omställningar och kändes trygga med boll. Upplever det hela tiden som en tidsfråga tills vi ska få utdelning. Jag tycker vi visar upp en stor mognad och har ett enormt tålamod i vårt spel. Trots att det var mycket känslor i nervositet inblandat så gör vi i princip en felfri defensiv insats. När vi väl gör 1-0 tycker jag att vi slappnar av och kontrollerar sista delen fullständigt. Vi har en hel del chanser som vi bör avgöra matchen på men kul för de över 1000 personerna i publiken med spänning ända fram till slutsignalen. Den laginsatsen vi gör, blir ett kvitto på hur långt vi kommit som grupp, på den korta tiden vi har varit här.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

 

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2