skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Jörgen Nilsson tar över som tränare i Uppåkra

Uppåkra IF har rekryterat Jörgen Nilsson som ny huvudtränare för föreningens herrseniorverksamhet. Han kommer att ta över ansvaret efter att årets serie är färdigspelad den 21 november.

Jörgen inledde sin tränarkarriär som ungdomstränare i Kyrkheddinge IF och har därefter hunnit
skaffa sig en omfattande tränarerfarenhet på olika nivåer. På meritlistan finns en serieseger 2015 med Lunds SK i division 5. 2018 var han med att ta upp BK flagg till division 3. Senast kommer Jörgen Nilsson från en tränarroll i Staffanstorp United.

– Jag ser mycket fram emot att ta över ansvaret för herrlaget i en välskött förening med rejäla resurser att utveckla verksamheten. I truppen finns flera duktiga spelare med potential att bli bättre. Samtidigt hälsar jag naturligtvis nya spelare välkomna som vill vara med på vår resa uppåt i seriesystemet, säger Jörgen Nilsson.

– Jag är glad att vi lyckats rekrytera Jörgen Nilsson till den viktiga rollen som ny huvudtränare för våra herrar. Därmed är en viktig pusselbit på plats för att nå vårt tydliga mål att snart vara tillbaka i division 5. På vår anläggning Uppåkravallen finns det fantastiska möjligheter att bedriva en verksamhet av hög kvalitet och nu ska vi även omvandla dessa möjligheter till sportsliga framgångar, säger Anders Haskel, ordförande Uppåkra IF.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close