skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialBK LandoraFotbollNyheter

Bildspecial: Höörs IS – BK Landora

Serieledarna BK Landora behövde en vinst i helgens match för att säkra seriesegern.  Trots ledning i matchen förvaltade inte laget sina chanser. Hemmalaget Höörs IS kämpade på och kvitterade till 2-2. Därefter fick HIS ett bortdömt mål och Landora en spelare utvisad.

Resultat: 2-2 (1-1)

Målskytt HIS: Nderim Shuti och Elias Andersson
Målskytt BKL: Code Demba Sy x2

Olle ass tränare i BK Landora:
-Besvikelsen i BK Landoras omklädningsrum var stor efter det oväntade poängtappet mot Höörs IS. En vinst hade betytt att vi haft seriesegern i egna händer i sista omgången. Jag tycker inte alls att vi kom upp i den nivå vi spelat på i höst.

I första halvlek hade vi alldeles för många bolltapp vilka gav Höör chansen spela sitt tydliga kontringsspel. D.v.s. långbollar på sina snabba forwards.
Vi är vana att ha mycket boll men höll oss inte alls till vår spelidé.

I andra halvlek blev det bättre vilket också gav oss fler målchanser.
Vi hade en boll i ribban och en i stolpen, men ärligt talat hade även Höör sina chanser.

Sen kom ett rött kort för oss i minut 66 som ser ganska billigt ut från min vinkel, men domaren stod naturligtvis närmare och förhoppningsvis gjordes rätt bedömning. Men det kostade oss kraft de sista 25 minuterna när vi normalt brukar kunna forcera fram målchanser.

Slutligen var väl 2-2 ett ganska rättvist resultat idag. Vi får helt enkelt samla oss och göra en riktigt bra sista match på fredag mot Teckomatorp. Därtill skickar vi Issa Manglinds duktiga Svalöv ett stort lycka till mot Dösjebro!!

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close