skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Lärlingskontrakt till Lukas Minter Wettergren

Lukas Minter Wettergren har skrivit på ett lärlingskontrakt med Trelleborgs FF.
– Först och främst är det glädjande att kunna skriva kontrakt med en ung spelare som kommit till Trelleborgs FF via scouting till vår akademiverksamhet, men det är också viktigt att poängtera att Lukas har arbetat väldigt hårt med sin utveckling under sin tid hos oss säger Salif Camara Jönsson till klubbens hemsida.

Minter Wettergren debuterade som 14-åring i division 3 för Kulladals FF och tog inför 2021 steget till TFF:s akademi. Under året har det blivit spel i P19 Allsvenskan, U21 Allsvenskan och så också i Superettan där han varit med i flertalet matchtrupper.

– Mitt mål har varit att bli erbjuden ett kontrakt och det är klart att det känns extremt bra att få skriva på, det är ett bevis på att jag gör rätt saker. Jag får nya utmaningar och utvecklas varje dag här och trivs väldigt bra i klubben och miljön runt om, säger Lukas Minter Wettergren.

Foto: Bildbyrån

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2