skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheter

Hallå där…Danijel Miladinovic, fotbollsansvarig i KSF Srbija Malmö

Hallå där…Danijel Miladinovic, fotbollsansvarig i KSF Srbija Malmö.

Ett mycket speciellt fotbollsår är över. Om vi börjar med det sportsliga resultatet – hur sammanfattar du det?
– Vi hade enorma problem att planera säsongen som var framför oss. Hade många sjuka, skadade och kunde faktiskt inte träna alls innan två dagar innan säsongsstart.

Beslutet att spela full dubbelserie med mycket matcher långt in på hösten – hur har det påverkat humör och möjligheter att få ihop fullt lag?
– Mycket fel tycker vi. Vi var för en annan tanke, att vi skulle spela som vi har gjorde förra säsongen augusti – oktober och en enkelsserie.

Varje säsong brukar det finnas en del spelare som tar stora steg i utvecklingen. Vem eller vilka vill du lyfta fram och varför?
– Några av våra spelare har utnyttjat säsongen på bästa sättet. Dom har jobbat bra och utvecklades mycket. Dessutom hade dom mycket press på sig pg.a av den komprimerade säsongen. De flesta av våra spelare hade enda inte mycket av tävlingserfarenhet.

Fanns det någon särskild match eller någon annan händelse som sticker ut lite?
– Vi gjorde alla vårt bästa. Vi överlevde och detta är viktigaste. Ledningen visade mycket tålamod och förståelse för de unga. Vi hade inte mycket erfarna spelare. Men alla är friska och det är viktigaste.

Hur ser det ut inför nästa säsong?
– Som sagt, vi kommer att se det efter frimånadsperiod 29/11 – 29/12. Tror att våra spelare kommer att visa mycket mer kommande säsong.

För din egen del – hur ser ditt fotbollsår 2022 ut?
– Hoppas att det kommer att vara som vanligt med en tvådelad säsong (vår och höst). Och att där inte är några begränsningar eller hälsoproblem. Såklart ska vi visa hänsyn till varandra och vara försiktiga men också njuta av spelet och var glada att vi tävlar mot varandra.

5 snabba karaktär frågor:

VAR inom elitfotbollen – ja eller nej – Vet ej

Knackig gräsmatta eller plastunderlag? – Alltid gräs

Bästa maten/drycken efter en tung derbyseger en lördagseftermiddag? – Alt som är hälsosamt (XXL Pizza)

Favoritlag utomlands? – Liverpool FC

Bästa uppvärmnings musiken? – Snoop

Foto: Privat

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close