skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFotbollNyheter

Bildspecial: Trollenäs IF – Löberöds IF

I helgen spelades den sista matchen för säsongen i div 6 mellersta. Trollenäs behövde minst en poäng mot Löberöds IF för att säkra seriesegern vilket de också klarade av. 

Resultat: 0-0

Spelande tränare Wissam i Trollenäs IF:
– Jag vill verkligen hylla mitt kollektiv som har kämpat i 11 månader trots att jag ställt höga krav. Trollenäs är redo för div 5. I denna avgörande matchen så startade en juniorspelare och en juniorspelare på bänken. Min uppgift som tränare har varit att få en röd tråd från ungdoms leden som ska leda till seniorspelare vilket jag hoppas vi kan fortsätta bygga 2022. Jag tillägnar denna seriesegern till hela Trollenäs som klubb oavsett ålder och kön. Från coach till alla ungdomsledare i Trollenäs – ni och era spelare är klubbens framtid.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close