skanesport_desktop-panorama-1

FotbollLandskrona BoISNyheter

Luka Petrovic och BoIS går skilda vägar

Landskrona BoIS och Luka Petrovic har kommit överens om att avsluta samarbetet efter säsongen.

– Petrovic har varit klubben trogen under större delen av sin karriär och vi vill verkligen tacka honom för hans insatser i klubben. En väldigt uppskattad personlighet som alltid representerat klubben med både hjärta och hjärna säger BoIS till sin hemsida.

Under säsongen har Luka lånats ut till både IFK Malmö och Prespa Birlik. Konkurrensen på mittbacksplatserna har varit/är stor och eftersom Luka behöver frekvent speltid bedömer båda parter att den möjligheten är större i en annan miljö. Därför förlängs inte det utgående avtalet.

Foto: Bildbyrån

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2