skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Magnus Säll ny assisterande i Trelleborgs FF dam

TFF Dam har nu fastställt ledarstaben för säsongen 2022. Hans Malmgren fortsätter som huvudtränare för division 1-laget samtidigt som Meti Bajgora blir huvudtränare för det nystartade division 4-laget.

Den stora överraskningen i gänget är den tidigare assisterande tränaren i Vellinge IF, Magnus Säll som blir ny assisterande till Hans Malmgren.

Johan Bauer fortsätter som sportsligt ansvarig och Axel Szabo som målvaktstränare. Robert Prytz blir kombinerad fystränare och massör samtidigt som Danny Villadsen fortsätter som materialansvarig.

– 2021 var ytterligare ett märkligt fotbollsår där vi inför säsongen tappat några av våra nyckelspelare. Vi hade behövt några fler träningsmatcher för att spela ihop oss men det var små marginaler mot flera topplag som gjorde att vi inte var med ända uppe säger Hans Malmgren till klubbens hemsida

– Nästa säsong hoppas jag att det bli ett ”normalt” fotbollsår med en försäsong där vi kan spela ihop truppen ordentligt. Vi vet om vilka brister som finns i truppen och arbetar hårt för att fylla på den med rätt egenskaper. Jag tror på en positiv säsong där våra egna, unga spelare tar ytterligare steg i sin utveckling samtidigt som vi tar ett steg till och är med i toppstriden.

Foto: Privat

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close