skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Färdigspelat i TFF för Mattias Håkansson

Sedan 2016 har Mattias Håkansson representerat Trelleborgs FF.
Nu går 28-åringen vidare på annat håll.

2016 visade Mattias Håkansson upp sig i TFF-tröjan för första gången. Sammanlagt blev det 170 matcher för klubben, men nu står det klart att han lämnar klubben i och med att hans kontrakt löper ut.
– Först och främst vill jag tacka Mattias för lång och trogen tjänst i TFF:s färger. Han har varit oerhört professionell hela vägen. Det är en lojal spelare som tillfört mycket under sina år i klubben och visat hjärta. Den senaste tiden har han haft svårt att ta en fast plats vilket gjort att han använts på flera olika positioner, och det har han gjort bra. Behöver en ny utmaning för att ta vidare steg i sin karriär, säger Salif Camara Jönsson, sportchef i Trelleborgs FF.

Mattias Håkansson:
– Det är många minnen jag kommer ta med mig från TFF. Allt från det familjära mottagandet när jag kom till klubben till allt hjälp och stöttning jag fått under tiden här. Kvalet upp till Allsvenskan var ju en riktigt stor höjdpunkt och naturligtvis är jag väldigt glad över det fantastiska stöd jag fått av våra supportrar. Jag kommer se tillbaka på min tid i TFF med kärlek och ett leende.
Säsongen 2021 spelade Mattias Håkansson 27 matcher för TFF i Superettan. Totalt blev det tre mål.

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2