skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Minst sju spelare lämnar BoIS

Ett nytt Landskrona BoIS är på väg att ta form.
Sexan i Superettan 2021 går skilda vägar med ytterligare sju spelare, skriver HD.

Sedan tidigare har utlånade Luka Petrovics kontrakts avslutats.
Nu skriver HD att följande septett också lämnar:
* Jonathan Asp
* Dennis Olofsson
* Hampus Ferhm
* Måns Ekvall
* Passi Prudence
* Robin Hofsö
* Nicklas Nielsen

Två andra spelare med utgående kontrakt, som fått erbjudanden om förlängningar – men sannolikt kan hamna i andra klubbar, är Kevin Jensen och Sumar Almadjed. Även målvakten Amr Kaddouras kontrakt är utgående.
Tränare Billy Magnusson till HD:
– Vi kommer inte plocka en massa dyra stjärnor. Ett: det har vi fortfarande inte ekonomi till. Två: det är inte vår melodi. Vi har 20 spelare under kontrakt, 12 kommer från akademin och alla är skåningar. Vi kommer inte bara ha skåningar, men kommer fortsätta ha den lokala prägeln och jobba med spelare som vi ska utveckla.

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2