skanesport_desktop-panorama-1

FotbollLandskrona BoISNyheter

BoIS gör säsongens första nyförvärv

Landskrona BoIS har gjort säsongen första nyförvärv. Klubben kommit överens med 22-åringen Edvin Dahlqvist. Avtalet sträcker sig över tre år.
– En vänsterfotad, spelskicklig och offensivt lagd spelare. Fått ägna mycket tid åt försvarsspel denna säsong och har löst den uppgiften väldigt bra säger Billy Magnusson.

Vänsterbacken kommer till BoIS från Qviding där han tillbringat de senaste två säsongerna. Han är fostrad i IFK Göteborg och har Öckerö som moderklubb.

– Vi hajade redan under fjolåret då Edvin var en av få som lyckades hantera Patrick Nwadike, både offensivt och defensivt, i matchen på Valhalla (BoIS-förlust med 1-0). Därefter har vi följt hans fortsatta framfart i Qviding. Eftersom vi önskat få in ytterligare en renodlad vänsterback som kan höja konkurrenssituationen bjöd vi in honom till IP för ytterligare presentation, som vi alltid gör. Vi fick då ett gott intryck och kände att Edvin också var nällad på att ta chansen. Det kändes bra direkt och vi hade inga bekymmer med att ta chansen säger Billy till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2