skanesport_desktop-panorama-1

HandbollHK MalmöNyheter

Kassem Awad lämnar HK Malmö efter säsongen

Kassem Awad kommer att lämna HK Malmö efter fem säsonger i klubben. Klubbens starke man Jörgen Rasmusson bekräftar för Sydsvenskan att Awad inte kommer att förlänga.

Med ett halvår kvar på kontraktet är det klart att HK Malmös Kassem Awad inte förlänger med klubben. Han kommer att söka nya utmaningar utomlands och enligt Sydsvenskan är det den norska toppklubben Elverum som blir hans nya klubbadress.

– Det stämmer att Kassem har bestämt för att söka sig vidare. Vi tycker att det är väldigt tråkigt för han har varit en viktig spelare för klubben under en längre tid. Jag tycker personligen att det varit både spännande och intressant att följa utvecklingen som han haft i HK Malmö säger Rasmusson.

– Men det arbetet slutförs först efter att vi har rekryterat en tränare som också blir involverad i ett nytt truppbygge, säger Jörgen Rasmusson.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close