skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNK OlympicNyheter

BK Olympic inleder samarbete med Malmö FF

Kommande säsong 2022 kommer MFF och BK Olympic inleda samarbete för att utveckla tränings- och matchningsmiljön för spelare från båda föreningarna. Ambitionen är att skapa en vardag där spelare och ledare ges bästa möjliga förberedelser för att ta klivet till elitnivå och uppnå sin fulla potential.

Efter seriesegern 2021 kommer BK Olympics A-lag att spela i division 1 nästa säsong vilket blir matchningsmiljön för de spelare som ska ingå i samarbetet från de båda föreningarna.

– Vi i Olympic är stolta över att Sveriges största förening vill inleda ett samarbete med oss. Det är ett kvitto på att det hårda arbete vi lagt ner för att få individer och lag att utvecklas i vår miljö är bra och attraktivt att förknippas med säger Ahmed Chahrour i BK Olympic.

– Vi vill bli ännu bättre på att förbereda våra ungdomsspelare för spel på elitnivå. Matchning i division 1 i vår närhet tror vi är ett bra första steg för många av våra mest talangfulla spelare medan vissa spelare fortsatt kommer att lånas ut till andra samarbetsklubbar. I Olympic bedömer vi att vi hittat en partner som delar vår syn på talangutveckling och ett upplägg som gynnar båda föreningarna och Malmöfotbollen i stort säger Andreas Georgsson till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close