skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Kling och klang-besked för Vittsjö

Kentvesslan Lisa Klinga är klar för en fortsättning i Vittsjö GIK.
Klinga som gjorde sin första säsong hos klubben redan 2015 och har sedan dess varit en stor del i framgångarna som laget har haft.

Klubben skriver själva på sin hemsida:
”Lisa är väldigt duktig en mot en defensivt och som back har hon en modern spelstil där hon gärna följer med upp i anfallen och är ett ständigt hot med sina vassa inlägg. Lisa har förlängt sitt kontrakt med 2 år. Vi är glada och nöjda att Lisa vill fortsätta spela med laget. Hon är en viktig kugge och hon är också en del av kontinuiteten i laget då hon sedan sin debut hos oss har varit given i startelvan.”

Lisa Klinga:
– Laget har tagit stora kliv framåt senaste säsongerna, vi har etablerat oss på den övre halvan och är för tredje året i rad med och utmanar om medaljplaceringarna. Att vara med på den fortsatta satsningen känns jättebra. Jag hoppas att vi kan ta ytterligare kliv 2022 och att vi kan leverera en tillfredsställande fotboll för våra fantastiska supportrar.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close