skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Tre spelare lämnar Trelleborgs FF

Det är nu klart att tre spelare lämnar Trelleborgs FF i och med att deras kontrakt löper ut.
– Jag tackar samtliga spelare för sin tid i Trelleborgs FF. Några har redan gjort klart med vad som händer i framtiden medan andra sitter med det just nu, jag vill önska samtliga stort lycka till med framtida karriärer säger Salif Camara Jönsson.

Igår bekräftade Eskilsminne IF att Hampus Nilsson blir ny målvakt i klubben. Bozidar Velicković, den serbiska försvararen som kom till TFF under sommaren 2019 och under 2021 varit utlånad till Lunds BK i division 1 lämnar även han.

Den sista att lämna blir Merlin Nuhanovic som kom till TFF säsongen 2018 och som under 2021 varit utlånad till IFK Malmö i division 1.

Foto: Bildbyrån

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2