skanesport_desktop-panorama-1

FotbollLandskrona BoISNyheter

Vindsnabbe anfallaren Ousmane Diawara till BoIS

Landskrona BoIS ligger inte på latsidan. Idag har man kontrakterat Ousmane Diawara från Karlbergs BK i Stockholm med ett tre års avtal. Anfallaren har gjort stor succémed  22 mål på 27 spelade matcher.

Diawara har testspelat med BoIS i en U21-match mot Mjällby.
– Han hälsade på i Landskrona för ett par månader sedan och gjorde då ett väldigt gott intryck, både på och utanför plan. Vi är väldigt glada över att Ousmane spelar i BoIS de kommande åren och ser fram emot att påbörja arbetet.

– En väldigt intressant spelare som började spela organiserad fotboll först vid 15 års ålder. Innehar spetsegenskaper som kompletterar den nuvarande anfallsbesättningen på ett tillfredsställande vis säger Billy Magnusson till klubbens hemsida.

Foto: Karlbergs BK

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close