skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheter

Bosna värvar från Lilla Torg

Bosnas fortsätter att värva. Idag kom det fjärde nyförvärvet på playts inför kommande säsong. Det är 23-åriga Damon Salehi som senast tillhörde Lilla Torg FF.

– Jag har för några år sedan tränat och spelat träningsmatcher med Bosna när laget spelade i div 6. Trivdes jättebra redan då men ville spela högre upp i systemet. Fick ett bra intryck av föreningen efter mitt samtal med Fatmir säger Damon.

– Damon är en mångsidig mittfältare. Funkar lika bra på centralamittfältet som ytter. En extremt kvick och explosiv spelare. Proffsattityd med bra karaktär. Har kämpat väldigt hårt i tolv månader för att få Damon till Bosna. Äntligen är han här. Grabben kommer vara en nyckelspelare för vårt lag säger Bosnas sportchef Fatmir Skrijelj.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close